voorbeeld_bruidsfotos-8.jpeg

In tegenstelling tot de gebruikelijke bruidsfotografie waarbij de foto’s moeten voldoen aan bepaalde eisen - foto’s van de voorbereiding, geposeerde foto’s van het koppel in het park, bij zonsondergang, staand op een bruggetje over een charmant beekje, onder een wilg, de kerkplechtigheid, het samen snijden van de taart, liefst met zijn tweeën het mes vasthoudend - gaat het er bij de documentaire- of fotojournalistieke bruidsfotografie om het moment.

De fotograaf stuurt niets maar registreert wat er spontaan gebeurd. Iedereen kan zichzelf zijn en de foto’s onscherp en niet perfect belicht. En desondanks een sterk en mooi beeld geven van het moment.

Het gaat om de sfeer, het gevoel, jezelf zijn. Het gebruik van zwart/wit heeft het voorbeeld dat het een laag van afleiding elimineert - de kleur - en de aandacht van de kijker op de inhoud vestigt.

Gepresenteerd in een mooi album, samengesteld door een specialist en geleverd in een luxe opbergdoos wordt het een verhaal dat verder gaat als enkel een registratie van een gebeurtenis.

Het documenteert een moment in het leven.

Na de bruiloft staat het toe om de leukste momenten opnieuw te beleven. Na 10, 20… 60 jaar krijgt het een onbetaalbare, sentimentele waarde.

Om de keuze overzichtelijk te maken en het aan jullie eisen te kunnen aanpassen werk ik met een basis aanbod.

Daar boven op kunnen we opties toevoegen die voor jullie belangrijk zijn: afdrukken, muur foto’s, album, Duo-Book als aandenken voor de familie, USB stick met jullie digitale foto’s klaar om geprint te worden, met of zonder afdrukken, een eigen website, lange termijn archivage van jullie foto’s, een mobiele applicatie om de beelden on-line en met familie, vrienden en kennissen te delen…

 

documentaire bruidsfotografie

Reportage zonder album

vanaf 2.999€

Reportage met album

vanaf 4.999€