voorbeeld_bruidsfotos-8.jpeg

documentaire bruidsfotografie

In tegenstelling tot de gebruikelijke bruidsfotografie waarbij de foto’s moeten voldoen aan bepaalde eisen - foto’s van de voorbereiding, geposeerde foto’s van het koppel in het park, bij zonsondergang, staand op een bruggetje over een charmant beekje, onder een wilg, de kerkplechtigheid, het samen snijden van de taart, liefst met zijn tweeën het mes vasthoudend - gaat het er bij de documentaire- of fotojournalistieke bruidsfotografie om het moment.

De fotograaf stuurt niets maar registreert wat er spontaan gebeurd. Iedereen kan zichzelf zijn en de foto’s onscherp en niet perfect belicht. En desondanks een sterk en mooi beeld geven van het moment.

Het gaat om de sfeer, het gevoel, jezelf zijn. Het gebruik van zwart/wit heeft het voorbeeld dat het een laag van afleiding elimineert - de kleur - en de aandacht van de kijker op de inhoud vestigt.

Gepresenteerd in een mooi album, samengesteld door een specialist en geleverd in een luxe opbergdoos wordt het een verhaal dat verder gaat als enkel een registratie van een gebeurtenis.

Het documenteert een moment in het leven.

De dag na de bruiloft staat het toe om de leukste ervan nog eens te beleven. Na 10, 20… 60 jaar krijgt het een onbetaalbare, sentimentele waarde.

 

fine-art Aanbod

10.999€

luxe aanbod

4.999€

standaard aanbod

2.999€