Inspiratie

Voorlopig laat ik het zijn werk doen. Als ik daar eenmaal mee klaar ben verschijnt hier een link naar het werk. Dat is niet van tijd- of een andere, beprekende omstandigheid afhankelijk. Het komt als het er is.


Limited edition prints - afdrukken in beperkte oplage

Limited edition prints of beperkte oplage afdrukken worden aangeboden als kunstwerken waarvan er slechts een bepaald aantal gesigneerde en genummerde afdrukken geproduceerd worden. Daarmee behoudt de foto zijn exclusiviteit en garandeerd het de koper dat de foto nooit meer, in welke vorm dan ook, opnieuw verspreid zal worden.

Elke afdruk wordt door mij ondertekend en genummerd en geleverd met een Certificate Of Authenticity en Bill Of Sale. Het eerste document is de ID kaart van het kunstwerk, het tweede het bewijs van eigendom.

Afhankelijk van het onderwerp gaat het om oplagen tussen 25 en 150 originele kunstwerken.

vanaf 650€


Open edition prints - afdrukken in onbeperkte oplage

Open edition prints of onbeperkte oplage afdrukken zijn het tegenovergestelde van de beperkte oplage afdrukken. Ze worden gesigneerd maar niet genummerd en in een onbeperkte oplage gedrukt om een zo wijd mogelijk publiek toegang te bieden tot mijn beelden.

Een beperkte oplage- of open edition afdrukken zeggen niets over de kwaliteit van de kunstfoto's. Beiden worden naar de hoogste normen afgewerkt. Een beperkte oplage voegt een niveau van exclusiviteit toe aan de kunstfoto waarmee de koper zeker kan zijn een zeer beperkt verspreid en origineel werk te bezitten.

Elke afdruk wordt geleverd met een Certificate Of Authenticity en Bill Of Sale. Het eerste document is de ID kaart van het kunstwerk, het tweede het bewijs van eigendom.

vanaf 250€

 

afwerking

Fine-Art "giclée" afdruk op Canson Infinity Platine Fibre Rag 310 gsm papier met mat afwerking, passe-partout, ondertekend en genummerd door de fotograaf met certificaat of authenticity en bill of sale.

Investering

vanaf 250€

Formaat

20 x 25cm (8 x 10”) - 120 x 180cm (47 x 70”)

Geleverd met passe-partout

Kader in onderling overleg