We geven de voorkeur aan afdrukken van beelden die uit onze atelier afkomstig zijn.

Hebben jullie beelden van derden, neem dan ajb even contact met ons op om te kijken hoe we jullie kunnen helpen. Voor simpele afdrukken verwijzen we jullie door naar een fotolab waarvan we voor de kwaliteit instaan en die in staat zijn om grote series snel te printen.

We werken op een ambachtelijke manier en passen een nabewerking toe aan de foto’s die veel verder gaat als een simpel lichter of donker maken van de opname(n). De levertijden liggen tussen 4 en 6 weken voor de fine-art afdrukken en 1 tot 2 weken voor de standaard afdrukken.

We printen jullie bruidsfoto’s op Fine-Art papier in twee verschillende diktes en meerdere afwerkingen. Het 240 grams “Matte” papier en het 310 grams “Matte Cotton Rag” papier.

De afdrukken kunnen op verschillende manieren afgewerkt worden:

  1. “Premium” afdrukken met vlakke rand

  2. “Signature” afdrukken met een passepartout effect

  3. “Matted Signature” afdrukken met een passepartout effect en extreem dik papier voor een toppresentatie van topfoto’s

  4. “Deckled Edge” afdrukken met passe-partout effect en gekartelde rand op extra dik papier voor het ouderwetse kwaliteit gevoel

De foto’s worden volgens de “giclé” technologie geprint, eveneens gebruikt voor museum tentoonstellingen. Naar gelang het type afdruk heeft het bij normaal gebruik een gegarandeerde kleurvastheid van 50 tot 200 jaar.

De beelden worden geleverd met katoenen handschoenen en zijn gescheiden met vloeipapier om beschadiging te voorkomen.

Aangezien de mogelijkheden legio zijn, neem je best even contact op om de juiste keuze te maken.

vanaf 62€